Χορηγοί

GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της εταιρίας GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ, που και φέτος μας επισκέφθηκαν και πρόσφεραν δώρα στα παιδιά του οικοτροφείου μας.
Τους ευχόμαστε καλή Χρονιά και κάθε ευλογία τόσο στους ίδιους όσο και στις επαγγελματικές δραστηριότητες της εταιρίας.

1

1

«Κουβάρια για μικρούς ήρωες»

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα «Κουβάρια για μικρούς ήρωες», που πάντρεψαν το χόμπι τους για το πλέξιμο με την αγάπη για τα παιδιά του οικοτροφείου μας. Μας έδωσε μεγάλη χαρά η παρουσία τους στο χώρο μας αλλά και τα δωράκια που προσωπικά στο κάθε παιδί μοίρασαν.
Τους ευχόμαστε, ο Θεός να τους χαρίζει δύναμη και διάθεση να προσφέρουν χαρά και ζεστασιά στα άτομα, που το έχουν ανάγκη.

1

1

1

1

1

1

1

Kungfu Fujow Pai

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά τον κο Νίκο Μέμμο και όλα τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Kungfu Fujow Pai για την πρωτοβουλία τους κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα, να συγκεντρώσουν από του Αθλητικούς Συλλόγους τους είδη πρώτης ανάγκης και να μας τα προσφέρουν με κάποια αντιπροσωπεία μελών τους στο Οικοτροφείο μας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα η χαρά και η ανακούφιση, που μας πρόσφεραν, να τους δίνεται απλόχερα στη ζωή τους.
Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την παραλαβή της δωρεάς.

1

1

1

1

GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ

Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της εταιρίας GRUNDFOS ΕΛΛΑΣ για την πρωτοβουλία τους κατά τις εορτές του Πάσχα, να μας επισκεφθούν στο οικοτροφείο και να προσφέρουν προσωπικά σε κάθε οικότροφο από ένα δώρο. Η χαρά, που σκόρπισαν τόσο στα παιδιά του οικοτροφείου όσο και στους εργαζόμενους, ήταν πολύ συγκινητική.

1

1

1

1

1

1

1

1

Επιστημονικά Άρθρα

  • Αυτισμός +

       Ο Αυ­τι­σμός εί­ναι μία ψυ­χο­πνευ­μα­τι­κή δια­τα­ρα­χή, ε­πι­στη­μο­νι­κά δυ­σε­ξή­γη­τη ως Read More
  • 8+1 λά­θος α­πό­ψεις για τον αυ­τι­σμό +

    Πολ­λά α­κού­με α­πό ε­δώ και α­πό ε­κεί για τον αυ­τι­σμό. Read More
  • 1

donation2

Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική στο έργο μας. Πατήστε στο εικονίδιο για να κάνετε μία δωρεά μέσω τραπέζης.