Κοπή πίτας για το 2019

Ευχαριστούμε πολύ τη Μικτή Χορωδία Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Χαλανδρίου για την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Οικοτροφείου την 23 Ιανουαρίου. Η Μαέστρος κα Ρία Θεοδώρου και όλοι οι χορωδοί με τη γλυκιά μελωδία τους μας ταξίδεψαν και σκόρπισαν απλόχερα τη χαρά πρωτίστως στους οικότροφους αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους.

1 1

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ Νικόλαος μας τίμησε με την παρουσία του κατά την επίσκεψή του στο Οικοτροφείο μας την 7η Δεκεμβρίου, με αφορμή την εορτή του Προστάτη μας, Αγίου Νικολάου. Η σταθερή αγάπη και συμπαράστασή του στο έργο μας, μας ενδυναμώνει πνευματικά για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

1 1 1 1 1

Εορτή Αγίου Νικολάου

Τιμήσαμε και φέτος τον Προστάτη Άγιό μας!
Στην καθιερωμένη ακολουθία της αρτοκλασίας διαβάστηκαν τα ονόματα των οικοτρόφων, εργαζομένων, των μελών του Δ.Σ αλλά και όλων όσων προσφέρουν τη βοήθειά τους. Ο Άγιος Νικόλαος να φωτίζει και να καθοδηγεί όλους μας.

1 1 1 1 1

Επίσκεψη 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και του εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας για τη χαρά, που μας έδωσαν κατά την επίσκεψή τους. Ευχόμαστε Καλή Πρόοδο στους μαθητές και Καλή Δύναμη τους εκπαιδευτικούς.

1 1

Επιστημονικά Άρθρα

  • Αυτισμός +

       Ο Αυ­τι­σμός εί­ναι μία ψυ­χο­πνευ­μα­τι­κή δια­τα­ρα­χή, ε­πι­στη­μο­νι­κά δυ­σε­ξή­γη­τη ως Read More
  • 8+1 λά­θος α­πό­ψεις για τον αυ­τι­σμό +

    Πολ­λά α­κού­με α­πό ε­δώ και α­πό ε­κεί για τον αυ­τι­σμό. Read More
  • 1

donation2

Η βοήθεια σας είναι πολύ σημαντική στο έργο μας. Πατήστε στο εικονίδιο για να κάνετε μία δωρεά μέσω τραπέζης.

Αίτηση υποψηφίου

Πατήστε ΕΔΩ, ώστε να μεταφερθείτε στην περιοχή ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΟΥ.